Udgiv din Kierkegaard-artikel her på TIDskrift.dk

CALL FOR PAPERS

Kierkegaard temanummer!

Den 5. maj 2013 fylder den danske filosof Søren Aabye Kierkegaard (1813-1855) 200 år. I den anledning er 2013 udnævnt til ’Søren Kierkegaard år’, og den store tænker fejres med en mængde interessante arrangementer landet over. I TIDskrift vil vi helt naturligt også ære Kierkegaard, og dette ved at udgive et temanummer med udgangspunkt i Kierkegaards omfattende arbejder.

Vi ønsker derfor at invitere alle interesserede skribenter til at bidrage til den fortsatte interesse for Kierkegaard, ved at skrive en artikel som tager udgangspunkt i et eller flere af Kierkegaards værker, men også gerne inddrager andre filosoffer. Det eneste krav, vi stiller er, at det skrevne skal være udtryk for selvstændig tænkning, som bidrager med interessante tilgange til Kierkegaard, og evt. drager hans tænkning ind i vores samtid. Med andre ord: vi er ikke interesserede i resuméer af Kierkegaards tanker, men tager gerne imod selvstændige udlægninger af hans værk. Artiklerne skal være fra fem til 15 normalsider (á 2400 tegn) – øvrige retninglinjer for udformning og layout kan findes under 'bidrag'. Derudover er ordet frit og dermed jeres!

Deadline er den 1. april, og artiklerne vil udkomme ca. midt i maj. 

Søren Kierkegaard Forskningscenteret

Dette call for paper er en del af de mange tilbud, der fejrer den store danske filosof og teolog. Derfor har vi også valgt at indgå i et samarbejde med Søren Kierkegaard Forskningscenteret vedrørende udgivelsen. Vores call for paper er derfor også annonceret på deres hjemmeside, hvor man ligeledes løbende kan følge med i de forskellige arrangementer, der finder sted nationalt som internationalt.