TIDskrift præsenterer: LYDskrift

Ny filosofisk podcast

Kender vi ikke alle det, at vi må lægge en ellers god bog til side, fordi øjnene er blevet tørre og bogstaverne danser rundt på siderne - man er simpelthen blevet læsetræt, og så bliver det svært at skue ideerne klart og tydeligt.
Heldigvis har vi, her fra TIDskrift, nu en løsning: vi anbefaler dig at tage et organ i brug, som ellers er blevet stærkt overset igennem hele filosofihistorien, nemlig ørene! Put dine høretelefoner i, og så kan du lade vores nye podcast, LYDskrift, flyde ind gennem ørene.

Om LYDskrift

Hvis TIDskrift er stedet for filosofisk fordybelse, faglig diskussion og hårdt arbejde, så er LYDskrift stedet for filosofisk begejstring og indforstået humor. Kort sagt, så er det LYDskrifts opgave at gøre de dybe tanker, som bliver udformet i magasinet, tilgængelige for den let interesserede lytter, samtidigt med at være et rum for alt det, der foregår udenfor og rundt om artiklernes indhold: refleksioner over skriveprocessen og alt det sjove og hårde ved at læse og forstå filosofiske værker.

Hvis du sætter LYDskrift i dine ører, så vil du kunne lytte til filosofi-nyheder fra fagfolk på de forskellige universiteter, udlægninger af TIDskrift-artikler af skribenterne selv, som giver et glimt af hvad der er sket 'behind the scenes', samt reportager fra læseklubber, der skal give et indtryk af, hvilke filosofiske interesser der florerer 'derude'.

Vi håber med LYDskrift at kunne bidrage til et endnu mere livligt studentermiljø for os filosofistuderende.  


Kontakt: lydskrift@tidskrift.dk

Lyt med på Soundcloud
https://soundcloud.com/user-179727822